Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa Na Priva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W związku z tym, że na zagranicznych serwerach ciężko znaleźć zadowalającą liczbę polaków, a Ci wolą grać na zbugowanych polskich serwerach ciężko jest zebrać ekipę. Moim celem jest:

Zebranie ludzi na ten SERWER i wspólna gra.

Serwer jest chyba najlepszym serwerem ze wszystkich instant 80. Gra tutaj kilka tysięcy osób, areny i bg wyskakują co chwilę ( jak na globie ) działają także insty, są tiery, pvp sety a serwer utrzymuje się z dotacji ( za dotacje nie ma nic co zwiększałoby szansę na bycie lepszym od innego gracza ). Ludzi przed Orgrimmar / Stormwind jest masa, wszyscy się duelują w dodatku atakują miasta. Ciekawa gra PvP, serwer jest cholernie stabilny, dc co 2-3 dni i brak jakichkolwiek lagów !

EQ można zdobyć dosyć szybko w dod. można votować na stronie i za to kupić kilka fajnych rzeczy ;) Od siebie dodam, że szukałem 2 tygodnie serwerów z expieniem. Na dwóch zatrzymałem się dłużej lecz dalej grać się po prostu nie dało.. Instant 80 serwery są już lepsze a ten po prostu zadziwia w dodatku jest tu trochę polaków i naszych zagranicznych sąsiadów ;)

Ogólnie o moim celu:

Pragnę zachęcić ludzi do gry w wowa lub zmiany serwera właśnie na ten ! Przykro mi się robi jak widzę polskie serwery typu Sunwell gdzie gra 4k polaków a serwer ma dc co 30 minut, cofka o 15min i miliony bugów. Nie marnujcie swojego czasu, nie długo będę również robić trailer z tego serwera, zobaczycie, że warto.

Jak sami zauważyliście gra samemu jest bardzo nudna. W wowa leci mi 5-ty rok jak gram i nigdy nie udało się znaleźć dobrej ekipy, tylko gildia na globie lecz tam już nie gram. Nudno jest jak wchodzisz sam do gry, leci muzyczka, wbijasz na bg czy idziesz na duele i tak dzień w dzień. A o to co chcę zrobić!

1. Zebrać kilkadziesiąt polaków aby razem grać i wymieniać się doświadczeniem !

2. Razem spotykać się i siadać do rozmów na ventrilo !

3. Założyć wspólną gildię i organizować zabawy / eventy !

4. Rajdować i grać PvP !

5. I wiele innych ciekawych rzeczy !

Na pewno znacie taki przypadki.. grupa osób zna się już kilka lat niekoniecznie z reala, grają w 1 grę kilka lat, zawsze razem wszyscy, grają i gadają na ventrilo i im się nie nudzi.

Czy nie lepiej mieć taką ekipę i dobrze się bawić codziennie ? Zapraszam więc wszystkich, grajmy razem i bawmy się !

To nie jest mój serwer, nie reklamuję go tylko szukam ludzi aby razem grać ;)

Na prawdę, przetestujcie i przekonajcie się sami, że warto. Zostawiam jeszcze kontakt do mnie, mam nadzieję, że dużo Was napisze i zaczniemy razem grać ;)

Kanał na YT, pisać PW (click)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm ja bym zagrał z tobą ale tylko i wyłącznie po stronie Alliance :rolleyes: i tak nie mam co robić na globalu jutro kończy mi się czas konta... więc czemu nie napisz na PW czy coś.

A co do serva to naprawde fajny server pvp fajne jest zrobiona sprawa z Tokenami :P i w kilka chwila idzie się ubrać w relki czy tam t9 hc.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...